Lakspray hittebestendig tot +650°C zwart mat Corona 400 ml.

Meer afbeeldingen

Lakspray hittebestendig tot +650°C zwart mat Corona 400 ml.
€ 9,95
  • Vanaf 12 stuks, € 8,95 per stuk. U bespaart 11%
  • Vanaf 24 stuks, € 7,95 per stuk. U bespaart 21%

Corona zwart is een hoogwaardige, snel drogende en tot +650°C hittebestendige combinatielak met goede hechtende eigenschappen op plaatstaal, metaal, kunststof en hout. Het hoge gehalte aan vaste stoffen zorgt voor een zeer hoge dekkracht en een oppervlak dat ongevoelig is voor krassen en uiterst goed bestand is tegen weersinvloeden.

Beschrijving

Details

Gebruik:
Roest, vuil etc. van de te behandelen ondergrond verwijderen. Ondergrond laten drogen, gelakt oppervlak opschuren. Spuitbus voor het spuiten gedurende ca. 2 minuten krachtig schudden. Proefspuiten, met kleurtint vergelijken en vanaf een spuitafstand van ca. 30 cm kruisgewijs meerdere lagen aanbrengen. Na het lakken spuitbus omdraaien en ventiel leegspuiten. Na 10 min. is het oppervlak kleefvrij en na 30 min. stofdroog.
LET OP! Het product hardt alleen voor de volle 100% uit wanneer het langzaam wordt opgewarmd vanaf +250°C!
Met deze aanwijzing willen we u op grond van onze tests en ervaring naar beste weten advies geven. Een verplichting ten aanzien van het verwerkingsresultaat per geval apart kunnen we echter vanwege het grote aantal toepassingen en de buiten onze invloed liggende opslag- en verwerkingscondities niet aangaan. Wij adviseren u om steeds zelf tests uit te voeren.
Neem het technisch gegevensblad op www.normfest.com in acht.

Extra informatie

Extra informatie

Verpakkingseenheid 6
Veiligheidsblad